Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си

...
Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си
Коментари Харесай

Трифонов: Аз съм виновен! Заради мен парламентът буксува

" Като виждам какво се случва в българския парламент, някак си от единствено себе си взех решение да поема виновността за всичко това. ", това написа в своя Facebook профил Слави Трифонов. Той разгласява пост с коментар относно избора на ръководител на 48-ото Народно заседание. 

" Ами, да, към този момент по този начин съм привикнал да съм отговорен, че някак си от вътрешната страна ме напъва възприятието да изкрещя: “Аз съм отговорен! Заради мен Народното събрание буксува. Заради мен няма ръководител на Народното събрание. Защото запознат съм шоу и всичко, което гледате последните три дни по малкия екран е основано от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И поради мен ръководител на Народното събрание е Краси Радков… извинете – Вежди Рашидов ”, написа водачът на " ИТН ".

" Обаче се оказа, че бъркам. Шокиран съм, само че този път не съм аз. Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета с изключение на, че са криви, към този момент са и самотни ", допълва Трифонов. 

Слави Трифонов още веднъж заприказва за референдума - съгласно него това е единственият излаз.

" Изходът е единствено един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие би трябвало да решите. Това зле скалъпено шоу ли желаете да гледате непрестанно или работещ, виновен и сръчен политически хайлайф? ", завършва Трифонов своя пост.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР