Като фенове на книгите за вещера Гералт от Ривия на

...
Като фенове на книгите за вещера Гералт от Ривия на
Коментари Харесай

Вещера идва преди Коледа

Като почитатели на книгите за вещера Гералт от Ривия на Анджей Сапковски и магичния свят, които полският създател ни обрисува, нямаме никакво самообладание да забележим акомодацията на Netflix.
 The Witcher, Netflix и издадe ли премиерната дата на сериала за Вещера
Тайната, която Netflix издадe

Кога ще забележим The Witcher

Тя се приготвя повече от година и досега сме видели няколко фотоси и един тийзър. Добрата вест е, че през вчерашния ден, 31 октомври, дали поради Хелоиун или заради друга причина, беше пуснат и цялостен филмов откъс на сериала.

Още по-хубавото е, че от него научаваме и премиерната дата на The Witcher . Тя ще бъде 20 декември . Това са три дни по-късно от в началото изтеклата информация, само че въпреки всичко сме удовлетворени, тъй като празниците ще бъдат уплътнени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Witcher (@witchernetflix) на Окт 30, 2019 в 8:59 PDT

Няма да си кривим душата, че видяното в филмовия откъс ни хареса доста. Има доста борби и чудовища, което кореспондира с книгите. Има също по този начин и много голота, което също е особено за тях.
 The Witcher, Netflix, Хенри Кавил и първи филмов откъс на сериала
Вещерът Хенри Кавил раздава правораздаване

От Comic-Con в Сан Диего получихме и първи филмов откъс на The Witcher

Към момента всичките ни подозрения дали Хенри Кавил е най-подходящият за ролята на Гералт се изпариха. Поне на база филмови откъси наличието му, придвижванията му, както и метода, по който приказва, ни харесват в действителност доста.

The Witcher е в Netflix от 20 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР