Като експерти по сигурност приемаме състоялата се тристранна среща като

...
Като експерти по сигурност приемаме състоялата се тристранна среща като
Коментари Харесай

Доц. Алексей Петров : постигането на социално-икономическа сигурност на страната е главната ни цел

Като специалисти по сигурност одобряваме състоялата се тристранна среща като знак за обединяване на напъните ни за реализиране на сигурна и предвидима бизнес-среда в България.

Това съобщи след срещата на министър-председателя и вицепремиерите с представители на работодателските организации и синдикати доцент Алексей Петров, учител по корпоративна сигурност, който дружно с доцент Нончо Димитров, учител по енергийна сигурност участваха в срещата като представители на ССИ.

Включването в диалозите на синдикатите изигра съществена роля за постигането на съгласие и за това срещата да завърши удобно. Именно синдикатите припомниха на участниците по какъв начин действат индустриалните връзки.

Според представителите на ССИ сходни срещи ще бъдат ефикасни, в случай че в работни групи, формирани от специалисти от трите страни, бъдат обсъждани авансово тематиките, данните и индикаторите, а на самите срещи се разискват единствено тактики. Този модел беше общопризнат, което дава вяра, че и тристранното взаимоотношение ще бъде по-ефективно.

И работодателите, и държавното управление, и синдикатите сме ориентирани към една и съща цел - мечтаното положение на страната в тази рецесия - и това е социално-икономическа сигурност, заключи доцент Петров.

Той обърна внимание на представителите на изпълнителната власт, че страната има сериозен запас посредством така наречен “златна акция” в “Лукойл България”, който на процедура не е употребен към момента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР