Като две капки вода се завръща в ефира на Нова

...
Като две капки вода се завръща в ефира на Нова
Коментари Харесай

Канят секс бомба в Като две капки вода СНИМКА

" Като две капки вода " се завръща в ефира на Нова телевизия в края на февруари. Понеже е единственото позитивно предаване в родния ефир го прави и любомо за присъединяване на родните звезди. Гримьорите Валентин Кулагин и Цецо Андреев драпат за присъединяване в продукцията на Маги Халваджиян. За хипотетични участници се спрягат Константин Тредафилов, по-известен като Папи Ханс, тийнсензацията Тита и актрисата Ани Михайлова.

Продуцентите на шоуто се пробват да примамят и силиконката Джулиана Гани, която на финала на " ВИП Брадър " сподели забележителни певчески заложби с дуета си с фолкпевицата Анелия. Успя да впечатли екипа на шоуто, които незабавно я прибавили към листата с евентуални участници.

Гани е задоволително провокативна, което в допълнение подсигурява за високия рейтинг на шоуто. Точно по този начин стана и около присъединяване на Златка Райкова в предишния сезон, когато съумя да изуми всички с певческия и артистичния си гений. Сега от " Капките " желаят за следващ път да вкарат човек от шоубизнеса, който обаче няма нищо общо с музикалния и атристичния свят, който обаче да се бори с гении от тази сфера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР