Като две капки вода! Кейт Мидълтън сподели невиждана до сега

...
Като две капки вода! Кейт Мидълтън сподели невиждана до сега
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън или принц Луи? Вижте кралската снимка, която обърка всички

Като две капки вода!

Кейт Мидълтън показа невиждана до в този момент коледна фотография от детството си и всички бяха изумени от приликата сред принцесата на Уелс и най-малкият ѝ наследник - принц Луи. Разбира се, че няма по какъв начин сред майка и наследник да няма аналогия, само че дребната Кейт на фотографията в действителност може да бъде сбъркана за принц Луи.

На фрагмента, сниман през 1983 година, виждаме Кейт като дете, облечена с бяла рокля, синя жилетка и шарена огърлица към врата си. През 1983 година Кейт е била едвам на годинка. Кадърът е сниман по Коледа, тъй като към нея се вижда празнична декорация и блещукащи коледни лампички.
                             

" Споделяме ви малко празнични мемоари от Коледа, тъй като " ShapingUs " има за цел да ни покаже точно голямата значимост на най-ранните ни години и ролята, която оказват хората към нас ", написа принцесата на Уелс под поста.

Публикацията на Кейт е част от акцията ѝ Shaping Us, която има за цел да покаже какъв брой значимо е развиването на децата в най-ранните години от живота им. 

Мнозина означиха голямата аналогия сред Кейт и най-малкия ѝ наследник Луи:

" Луи е неин двойник ", " Принц Луи наподобява тъкмо като майка си ", " Кейт е била толкоз сладка, а приликата с Луи е поразителна ", гласят част от мненията под фотографията.
 Кралското семейство на коледен концерт  Кралското семейство на коледен концерт  Кралското семейство на коледен концерт  Кралското семейство на коледен концерт
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР