Като дойде 6 март, ще видите каква ще бъде ротацията.

...
Като дойде 6 март, ще видите каква ще бъде ротацията.
Коментари Харесай

Борисов: Има ясно разписано споразумение Денков - Габриел, и Габриел - Денков при ротацията

" Като пристигна 6 март, ще видите каква ще бъде ротацията. България си имаше добър министър-председател по мое време, само че в този момент по-добре да се съсредоточим за работа с партиите и структурите. За мен сега работи извънредно либерален принцип на нечовечен самоконтрол сред всички участници в ръководството, което е положително за страната. Каквото мога да оказа помощ и вътре, и отвън страната, - резултатите са забележими. Има ясно написано съглашение Денков - Габриел, и Габриел - Денков при ротацията ", сподели той. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва на представянето на плановете, заложени в Бюджета за следващата година в област Бургас.

Бойко Борисов подерта, че има съглашението, по което ще се направи разбор на работата на всеки министър, и в случай че има такива, които не са се справили толкоз добре и нямат огромен прогрес, ще бъдат заменени.

" Но това ще стане с разбор сред водачите и двамата министър председатели тогава. Най-важното е Министерство на регионалното развитие - и това ще му е най-големия тест на министъра, - в границите на тази седмица да направи проектът и разпоредбите, които обезпечават плановете за цялата тази година. Така министерството би трябвало да работи на 1000%, в този момент всички общини ще подадат планове. И в случай че министърът се оправи с това, ще остане да работи ", сподели водачът на ГЕРБ.

Парите са налични, Министерство на регионалното развитие в този момент би трябвало да работи не на 100%, а на 1000% от потенциалите си, съобщи още той.

Има ли качествени персони от Движение за права и свободи, които биха намерили място в държавното управление след ротацията?

" Всяка партия има качествени персони, въпреки че не ми харесва въпроса, от всеки човек си има своите плюсове и своите минуси. Така че, както регулаторите се разбрахме да се търсят най-хубавите, по този начин се търси и за Министерски съвет. Но тъй като малко ви е провокативен въпроса, Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие министри в ръководство ", отговори Борисов.

Бургас и целият район към този момент по въздух и море е в Шенген, могат и от морето, и по въздух да излизат хората. Имаше дребни неточности, само че същинският проблем, който ни спря, беше обвързван с тези няколко години безпорядък по границите, разяснява още водачът на ГЕРБ.

" Сега Калин Стоянов се оправя доста добре, и в договарянията с Габриел и Денков помагаха доста, ние с Кирил помагахме доста с каквото можахме. Изрично би трябвало да благодарим на австрийския бизнес, който е вложил в България написа отворено писмо и застана твърдо зад България. Трябва да покажем единствено, че пазим надеждно границата. Защо съм оптимист в това отношение? Нашите сътрудници в Европа ще ни дадат наблюдаващи, с цел да разбираем дружно, че България е изпълнила критериите. Калин и Асен Василев би трябвало доста интензивно да работят в идващите дни и седмици. С общи старания може да създадем, тъй че да използваме и сухопътните граници ", сподели още Борисов, представен от Дарик.

Относно инспекциите в складовете на " Лукойл ", които започнаха през вчерашния ден, Борисов разяснява, че се надява по този метод да паднат цените на горивата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР