Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта

...
Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта
Коментари Харесай

Първото нещо, което видите, разкрива какво ви пречи в любовта

Като деца всички ние имаме някаква визия какво е любовта и по какъв начин ще се развие животът ни. Може да си мислим, че ще омъжим за гаджето ни от гимназията или че ще имаме няколко връзки, до момента в който най-после срещнем огромната обич, пред която всичко друго ще бледнее в съпоставяне.

Но любовта не всеки път идва толкоз елементарно и от време на време за това сме отговорни самите ние. Колкото и да не ни се има вяра, нерядко се случва да саботираме личното си благополучие. Защо? Точно това ще разберем в този момент.

Ако смятате, че нещо в характера ви ви пречи да откриете любовта, то погледнете тази картина. Първото нещо, което притегли погледа ви, демонстрира какво ви пречи във връзките.

 Готови ли сте? Тогава дано разберем.

Брадатият мъж

Ако първо сте видели брадатия мъж, това значи, че предходните ви несполуки в любовта ви пречат да обичате. Вие възприемате всяка провалена връзка като скъп урок, от който можете да извлечете поука. Въпреки че това е правилно, сте прекомерно вторачени в някои от уроците, по тази причина се страхувате да поемате опасности. Не всяка обич предизвиква болежка. Ако желаете да имате постоянна и дълготрайна връзка, би трябвало да отворите сърцето си за любовта и да се научите да рискувате.

Две птици

Ако първо сте видели двете птици, нереалистичните ви упования ви пречат да задържите любовта. Разбира се, всеки има някакви желания и упования, само че не би трябвало да прекалявате, тъй като никой не е идеален. Ако сте прекомерно фокусирани върху идеалния облик в мозъка ви, ще пропуснете доста благоприятни условия да откриете същинската обич в действителността.

Планините

Ако първо сте видели планините, това значи, че се страхувате от прочувствена непосредственост. Вие желаете да срещнете любовта и знаете, че би трябвало да допускате хората до сърцето си по-често, само че в предишното са ви наранили толкоз грубо, че се боите от любовта и сте станали прекомерно подозрителни. Нормално е да ви е боязън и не е нужно да бързате, само че в случай че желаете да изпитате същинска обич, ще би трябвало да разголите душата си.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР