Като декор на екшън филм. Така изглежда къщата, която е

...
Като декор на екшън филм. Така изглежда къщата, която е
Коментари Харесай

Извънредно и първо в БЛИЦ! Росен Ангелов може да е въоръжен до зъби, има пробойни от две оръжия на "тренировъчната му площадка"

Като фон на екшън филм. Така наподобява къщата, която е обитавал посоченият за шесторен палач от къщата на ужасите в Нови Искър Росен Ангелов. Той си е направил спонтанна подготвителна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по цели, видя кореспондент на БЛИЦ.

От пробойните по пластмасови бутилки и железна повърхност обаче може да се съди, че търсеният е въоръжен до зъби, защото оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от съчми на въздушна пушка.

Както към този момент осведоми БЛИЦ на брифинга на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден бе отправено предизвестие, че търсеният Росен Ангелов е доста рисков и жителите би трябвало да се отдалечат на безвредно разстояние, в случай че го срещнат, само че не бе оповестено въоръжен ли е той.

Къщата, в която се е укривал касапинът се намира в отдалечена околност, до която се стига по черен път през гора. Все още не е ясно чия благосъстоятелност е вилата, само че на вратата има записка, че има видеонаблюдение. Вратите и прозорците пък са облепени с вестници, тъй че никой да не може да види какво има вътре, в случай че те са затворени.

Припомняме, че че Росен Ангелов е главният обвинен за шесторното ликвидиране в къщата на ужасите в Нови Искър. Министерство на вътрешните работи го разгласи за търсене, като посочи, че може да е въоръжен и доста рисков. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

През последните минути в Луково прииждат жандармерия и полиция и се насочват по нови направления за търсене на потъналия вдън земя Росен Ангелов.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ОТ БРИФИНГА НА Министерство на вътрешните работи ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР




















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР