Като чуеш българския фолклор, това те кара да се чувстваш

...
Като чуеш българския фолклор, това те кара да се чувстваш
Коментари Харесай

The Khans: Чрез песните си показваме на света уникалната българска музика

Като чуеш българския фолклор, това те кара да се чувстваш удивително. Независимо къде се намираш по света и каква музика слушаш. Това обявиха в ефира на Euronews Bulgaria композиторът Петър Алексиев и диджей Атанас Борисов от „ The Khans ”. Те показаха новата си ария Sing, в която фолклорни претекстове са преплетени с съвременна музика. Парчето към този момент набира известност и може да се чуе по всички музикални платформи, описаха двамата.

Целта музикантите е да доближат с творчеството си до „ огромните върхове в музиката и да прославим България “. Чрез фолклорните претекстове желаеме да се сплотяваме в тези времена, в които сме разединени като народ, допълниха те.

„ Постоянно желаеме някой да направи нещо, с цел да живеем по-добре. Но в действителност смяната стартира от фамилията, от съседите, от входа на кооперацията, в която живеем. Когато там има съгласие, някакво обединяване, оттова стартира смяната “, счита Алексиев, като добави, че задачата им е на всеки „ месец, месец и половина да изкарваме ново парче “.

Цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР