Като член на УС на ЦСКА Александър Чакмаков застана специално

...
Като член на УС на ЦСКА Александър Чакмаков застана специално
Коментари Харесай

Александър Чакмаков пред Sportal.bg: Имаме готовоност да вземем двама или трима играчи

Като член на УС на ЦСКА Александър Чакмаков застана особено пред камерата на Sportal.bg, с цел да изясни къде са сбъркали " армейците " при завръщането си в НБЛ против Спартак Плевен. Той приказва и за неналичието на почитателите на ЦСКА в залата, разпродадените билети и упованията за идващите два конфликта с Шумен и Балкан. 

„ От моя позиция бяха доста пренавити. Цялата тази еуфория от някогашни митове, играчи, цялостна зала и тим, който за първи път играе дружно огромен мач. Плевен имат доста умел състав, тъй че не съм сюрпризиран. Изненадан съм от огромната разлика, не от това, че Плевен е спечелил мача. Мачът беше завършил още в първата част. Новият ни гард е на четири тренировки с тима, настрана няколко души бях заболели. Не го споделям като опрощение, в никакъв случай не съм се оправдавал.
 ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ
Истината е, че ние взехме Брендън Йънг пръв в селекцията. Без плеймейкър не се играе баскетбол. Взели сме водещ и изпълнител и разиграващ гард на тази позиция и без него, до момента в който не се възвърне ще бъде доста мъчно.

Да се надяваме, че целият тим ще се развива. Идеята на тима е да се развива. При всички случаи ще търсим попълнение за плейофите. Такава ни беше и тактиката през цялото време т.е. ние имаме подготвеност да вземем двама или трима играчи. “, съобщи

На въпроса – „ Болеше ли Ви, че ги нямаше почитателите на ЦСКА? “, той отговори по този начин “

„ Не, не ме е боляло по никакъв метод, Първо, знам че през днешния ден има мач Лудогорец -ЦСКА. От една страна знам, че хората, които обичат футбол ще изберат да гледат този мач, дори да не са в Разград. От друга страна, това че желаеме в баскетбола и от тази година да се заплащат билети...тук нямаше човек без заплатен билет, което е доста радостно. Билетите са 10 лв., това също е някакъв тип спирачка. От друга страна този тим го е нямало 13 години на това равнище, тъй че ще отнеме известно време публиката да се върне. Разбира се, би трябвало и победи. Със загуби няма да се върне.

Цялото изявление с Александър Чакмаков, вижте в нашето видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР