Като че ли сексът остава малко встрани, когато човек размишлява

...
Като че ли сексът остава малко встрани, когато човек размишлява
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Списък със секс желания за Новата година

Като че ли сексът остава малко настрана, когато човек размишлява какво желае от живота. Сексът самичък по себе си обаче е значим, защото е част от общото богатство. Освен това сексуалността е един от най-силните способи, с чиято помощ човек може да се свърже, да разбере и да се наслаждения на личното си тяло.

Сексът не е всичко в една връзка, само че заема задоволително значимо място, ето за какво си коства „ инвестицията “ в него. Ето и няколко хрумвания за цели, които може да включите в своя новогодишен лист с стремежи:

Направете секса още веднъж приоритет
свързани новини17953на 07.01.2022
Много фактори и условия могат да доведат до дълготрайна липса на секс. Има двойки, които в даден миг от връзката си просто стопират да вършат секс, въпреки да остават дружно. Други хора пък не вършат секс, защото нямат сътрудник до себе си дълго време и не желаят да се впускат в краткотрайни случки.

Ако вие самите не сте били полово дейни от година или повече време, може би би трябвало да положите старания още веднъж да се върнете в играта, написа " Флагман ". Нужно е да извършите секса още веднъж приоритет – за задачата би трябвало да отделите нужното време, сила и внимание към половия си живот.

Инвестирайте в личното си наслаждение

Няма значение дали сте във връзка или не – заслужавате да се радвате на секса. Когато той ви носи изключителна приятност, то вие надали ще имате предпочитание да се лишите от нея. За необвързаните – мастурбацията от дълго време към този момент не е тематика табу. На пазара се оферират задоволително разнородни играчки, с които може да експериментирате. Понякога даже единствено едно секси долни дрехи е задоволително, с цел да ускори половата ви сила. Разговорът във връзка с секса с колегата също е метод да постигнете по-голямо полово наслаждение.

Заложете на опитите в секса

Понякога половият живот има потребност от нашарване и „ нагорещяване “. Ето за какво си обещайте през тази година да залагате на повече опити е секса. Само си помислете какъв брой по-различно наслаждение и страст може да изпитате, в случай че решите да разчупите половия си живот с нещо ново. Експериментите могат да бъдат най-различни – от нова поза и ново място до връзване на ръцете, очите и ролеви игри.

Подхранвайте половата си сила

Сексът не е обвързван напълно със половия акт. Един от методите да имате по-удовлетворяващ полов живот е като подхранвате своята полова сила. Изследване от 2019 година, оповестено в американското научно издание “Archives of Sexual Behavior “ открива, че половото предпочитание се построява. Това значи, че в случай че през днешния ден имате полови намерения, това усилва шанса да имате още веднъж такива мисли и в идващите дни.

Сексуалната сила може също по този начин да ви накара да се чувствате по-уверени, обществени и флиртуващи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР