Като че ли нарочно беше всичкото това отваряне – локдаунът

...
Като че ли нарочно беше всичкото това отваряне – локдаунът
Коментари Харесай

Дилов-син сравни развитието на коронавируса с испанския грип, Нона Йотова видя нарочно докарване до локдаун

Като че ли преднамерено беше всичкото това отваряне – локдаунът да настъпи тъкмо за изборите, хората да се уплашат. Това сподели Нона Йотова, претендент за народен представител на Българска социалистическа партия.
Според, водач на листата за парламентарните избори на ГЕРБ в Бургас, протичащото се в България не е доста по-различна от протичащото се в Западна Европа и в този момент ставащото повтаряло испанския грип – ограниченията за ограничение са, с цел да не ни превземе изцяло епидемията, а отговорът на болестта е имунизиране. Според него, явно се основава групов имунитет, само че доста постепенно.
 Възможно е да не разберем незабавно кой печели парламентарните избори Възможно е да не разберем незабавно кой печели парламентарните избори
Напълно е допустимо да има закъснение в отчитане на резултатите от изборите. Toва съобщи представителят на ЦИК Димитър Димитров за предстоящит...
Дилов-син счита и, че свободата на изявление за ковид в България е навредила, като съответно уточни Атанас Мангъров. А Нона Йотова настоя, че министър председателят не е доктор и не може да ръководи от джипката. „ Спекулации са, че Борисов самичък отваря и затваря ”, сподели Дилов-син пред Нова телевизия, съгласно който сме съумели да запазим стопанската система си, само че Нона Йотова не се съгласи.
„ Ние сме в непрекъснато положение на див демократизъм и плащаме цената на свободата ”, уточни Дилов-син, който добави, че Израел се оправя добре, само че това е страна в непрекъснато положение на война т.е. дисциплината е доста по-добра.
Йотова се разгласи за затваряне на фитнесите, като няколко пъти настоя, че ранното отваряне е огромен проблем, а неналичието на тестване също е неточност. Дилов-син обаче отбрани позицията фитнесите да работят, само че счита и, че 10-те дни на затваряне няма да са задоволителни.
Обаждат ми се хора да питат ще има ли удължение на затварянето, изясни Йотова, а Виктор Николаев се пошегува: " Вие не управлявате, можете да ги излъжете ".
 Христо Иванов: Руските сътрудници, които угаждат на Путин у нас, са Доган и Борисов (ВИДЕО) Христо Иванов: Руските сътрудници, които угаждат на Путин у нас, са Доган и Борисов (ВИДЕО)
Винаги когато прокуратурата си прави работата, имаме дребен празник. Всяко деяние, ориентирано против непознати ползи, в това число кремълск...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР