Като че ли ГЕРБ имат изгода от това да не

...
Като че ли ГЕРБ имат изгода от това да не
Коментари Харесай

Сидеров: Имам усещането, че ГЕРБ имат изгода от това ОП да не са единни

Като че ли ГЕРБ имат полза от това да не сме единни. Това е единствено чувство, нямам доказателства.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров. „ Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да имат с един евродепутат повече. Аритметиката демонстрира това. Имам и чувството, че медиите са насочвани да се занимават с тематиката ще има ли Коалиционен съвет на патриотите и дали ще се явим дружно на изборите. Сигурен съм, че хората не си лягат и не стават с този въпрос. Има едно изкуствено възбуждане на тези тематики. Дано да не се прави целеустремено от някого. Вчера ме питат за какво не съм на Коалиционен съвет, давам отговор, че никой не ме е канил. Питат ме - по какъв начин медиите са там? А кой им е споделил? От телевизия „ Алфа “ направихме едно мини следствие. Оказа се, че някои сътрудници от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация подшушнали на някои медии, че ще има съвет. Каква е тази игра не мога да кажа. Не е доста здрава ситуацията, само че няма нищо съдбовно “, добави Сидеров.

„ При неприятен резултат на ГЕРБ и Оперативна програма на евроизборите ще има някакви претенции от страна на Българска социалистическа партия за избори, само че дали ще се случат зависи от ГЕРБ. Ако Бойко Борисов реши да хвърли оставка, ще се отиде на избори. Цветан Цветанов е огромен политик, ще остане в учебниците по история и политология. Той постоянно по този начин подрежда нещата, че гласовете на патриотите към този момент не са съдбовни. Взимат си гласове от „ Воля “ и Движение за права и свободи. Още преди няколко месеца споделих, че за евроизборите съм подготвен на всевъзможни разновидности. „ Атака “ си е „ Атака “, потвърдили сме се и отново можем да се потвърдим “, съобщи той.

В отговор на въпрос има ли късмет „ Атака “ да влезе в европарламента, в случай че не се сплоти с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, Сидеров разяснява: „ Не бъдете толкоз сигурни, може да имам скрити козове. Не е Николай Бареков. Той е индивидът, който лобира за присъединяване на „ Атака “ в Алианса на консерваторите. Никога не съм разчитал на някой различен, с изключение на на себе си “, разгласи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР