Като че ли беше вчера, когато разбрахме, че до българската

...
Като че ли беше вчера, когато разбрахме, че до българската
Коментари Харесай

Нина Добрев подкара скейт в дизайнерска рокля, гаджето ѝ спретна изненада за годишнината

Като че ли беше през вчерашния ден, когато разбрахме, че до българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев има нов човек. Ставаше въпрос за сноубордиста Шон Уайт, а не щеш ли през днешния ден те отпразнуваха своята първа годишнина дружно.

Виж още: След целувката на Дженифър Лопес и Бен Афлек: Алекс Родригес се събира с... някогашната на Афлек? 

" Исках да пресъздам нашата първа среща, само че всичко беше затворено ", показа неотдавна Шон пред Us Weekly. За задачата обаче той приказва със притежателя на заведението, където двамата се срещнали за първи път и притежателят му се съгласил да го отвори особено за тях. 

Виж още: Нова звездна двойка: Снимаха Мили Боби Браун и сина на Джон Бон Джоуви в рискова непосредственост! 

Година по-късно обаче общите им ползи и занимания са доста повече, в сравнение с са били през юни предходната година и става известно, карането на скейтборд е едно от тях. В последните си изявления в Instagram Нина Добрев показва добра форма в рисковата дисциплинираност, като даже е подкарала скейта в дизайнерска рокля:

Виж още: Те прекатурнаха визията за естественото: Известните мъже, които посмяха да сложат грим 

Самият Шон е разпален скейтър, а в сторитата си хвали уменията на половинката си. Нещо повече - Уайт, който е взел участие и на олимпиади, състезавайки се със сноуборд, хвали българката, че е много надарена и в неговата област. 

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР