Като част от управляващото мнозинство заявяваме категорично, че трябва да

...
Като част от управляващото мнозинство заявяваме категорично, че трябва да
Коментари Харесай

Обединените патриоти искат безкомпромисно да се гарантира обществения ред

Като част от ръководещото болшинство заявяваме изрично, че би трябвало да се вземат всички нужни ограничения и с безспорна безкомпромисност да се подсигурява публичния ред. Ще насочим всички старания на страната, с цел да се наложи възприятието за държавност, ред и правда във всяко кътче на родината ни.
 
Това съобщи в парламентарната пленарна зала Милен Михов в декларация от името на ПГ на Обединените патриоти по отношение на случая в Асеновград.

Обвинения за закани за ликвидиране получиха част от биячите в Асеновград (СНИМКИ)

По думите му напрежението в Асеновград е предизвикано от " безчинството на самозабравила се група роми, които надменно и с особена смелост, откъс съгласно обвиняването на прокуратурата, атакува с колове, камъни и лопати български деца ". " Циганите от кв. " Лозница " в Асеновград са следващите, които демонстрираха ясно, че живеят в паралелна страна, че нямат боязън от закона и че за тях важат само разпоредбите на техния родов жанр ", съобщи депутатът.

Втори ден митинги в Асеновград, напрежението ескалира (ВИДЕО/СНИМКИ)

" Тази нагла демонстрация на принуждение е в резултат на съвсем 30-годишна политика на страната на толерантност към беззаконията, предоставяне на безгранични права на тази етническа група, без да им бъдат вменявани отговорности ", означи Михов. Според него в основата на казуса е " една псевдо демократична политическа групировка, която сякаш се бори за права и свободи, и плеяда псевдо либерали ".
 
По думите на Михов те бранят " циганизацията на страната " и са в основата на това законът на гетото да слага под въпрос закона на страната. Те са причина за Катуница, Гърмен и Асеновград, добави той.

Политици разясниха побоя над гребци до язовир край Асеновград

Държавата би трябвало да предприеме всички дейности по премахването на противозаконните къщи в махалата в Асеновград, а и на всички места другаде, и да изселят всички тези хора, които нямат адресни регистрации и са се самонастанили нелегално, разяснява Михов. Според него би трябвало да се показва твърда увереност за това, че всички български жители имат идентични права, само че и идентични отговорности.

Търпимостта към което и да е безвластие през днешния ден, на следващия ден ще се взриви, по този начин както виждаме в Западна Европа, сподели в умозаключение Милен Михов. По тематиката Погват ромите с противозаконни жилища и адреси в Асеновград Движение за права и свободи осъди случая в Асеновград: Насаждането на ненавист ще сътвори проблем в обществото
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР