Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени

...
Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени
Коментари Харесай

VIVACOM придобива и Телнет ООД |

Като част от тактиката си да предлага достъп до висококачествени закрепени услуги на повече консуматори, Vivacom продължава да уголемява покритието си във Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Севлиево, Бяла, както и до множеството обитаеми места в района. Компанията е постигнала единодушие да придобие 100% от дяловия капитал на Телнет ООД – един от доставчиците с добре развита мрежа и дистрибуция в района и дългогодишна известност за качество и положително обслужване.

Телнет ООД предлага интернет и телевизия за частни клиенти, както и редица услуги за бизнес клиенти, измежду които MAN услуги, хостинг, колокация, както и на самостоятелни планове за създаване на кабелни системи. Операторът има наличие в над 110 обитаеми места в областите Велико Търново, Русе и Габрово.

С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дълготраен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата местна инфраструктура на Телнет ООД, с цел да обезпечи достъп до новите технологии на още повече консуматори.

Сделката предстои на всички нужни утвърждения от страна на съответните регулаторни органи и се чака да бъде завършена през 2022 година.

В процеса на договаряния и осъществяване на договорката Телнет са съветвани от Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD и CMS Sofia, а Vivacom – от Challenger Capital и Камбуров и съдружници.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР