Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени

...
Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени
Коментари Харесай

Vivacom придоби нов интернет доставчик

Като част от тактиката си да предлага достъп до висококачествени закрепени услуги на повече консуматори, Vivacom продължава да уголемява покритието си в северната част на България. Компанията е постигнала единодушие да придобие 100% от дяловия капитал на Нетуоркс-България ЕООД – един от доставчиците с добре развита мрежа и дистрибуция в района и дългогодишна известност за качество и положително обслужване.

Нетуоркс-България ЕООД предлага интернет и телевизия за частни клиенти, както и редица услуги за бизнес клиенти, измежду които видеонаблюдение, колокиране на съоръжение, компютърен и ИТ сервиз, облачни услуги и други. Операторът има наличие в съвсем 70 обитаеми места в областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Монтана, Търговище, Ловеч, Велико Търново, Варна, Плевен, Видин, Добрич, София-град и София-област.

С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дълготраен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата местна мрежа на Нетуоркс-България ЕООД, с цел да обезпечи достъп до новите технологии на още повече консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР