Като част от спешна програма на НАТО, Берлин ще осигури

...
Като част от спешна програма на НАТО, Берлин ще осигури
Коментари Харесай

Берлин ще осигури войници на НАТО за мисии за борба с COVID-19

Като част от незабавна стратегия на НАТО, Берлин ще обезпечи изпращането на 160 експерти от Бундесвера за вероятни задачи на Алианса, свързани с битката против разпространяването на , оповестява немското издание Der Spiegel.
Ако се стигне до колапс на здравните системи в страните-членки на , то военният съюз на Запада може да окаже помощ – това съставлява спешният проект на Алианса под името „ Съюзническа ръка “. Говорител на Министерството на защитата на Федерална Република Германия удостовери, че немското държавно управление е дало обещание поддръжка на НАТО за него. При нужда Берлин би трябвало да обезпечи медицински личен състав и специалисти от войските за отбрана против нуклеарни, биологични или химически рискове, добавя организация Фокус. 
 Съединени американски щати мислят да разположат военни от Германия в България, Румъния и Прибалтика Съединени американски щати мислят да разположат военни от Германия в България, Румъния и Прибалтика
Съединени американски щати обмислят разновидности за прекачване на част от своите войски от Германия в България, Румъния и балтийските страни като част от разгласен...
Общо би трябвало да е допустимо да се изпратят към 160 експерти. Освен това ще бъдат планувани и военни, които ще поддържат интервенциите от Германия, съгласно Министерството на защитата. Аварийният проект би трябвало да се задейства, когато бъде поискана съответна помощ. За стартирането на проекта ще бъде нужна и резолюция на 30-те страни от НАТО в Северноатлантическия съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР