Като част от програмата за затвърждаване на обновената си организационна

...
Като част от програмата за затвърждаване на обновената си организационна
Коментари Харесай

SAP има нов главен оперативен директор за Югоизточна Европа

Като част от програмата за затвърждаване на обновената си организационна конструкция SAP показа новия районен основен действен шеф за Югоизточна Европа и Украйна. Александър Майкснер, който преди този момент е управлявал отдел " Платформа и технологии " за SAP Централна и Източна Европа, освен заема ролята на основен действен шеф, само че ще ръководи облачните продажби за SAP в Югоизточна Европа и Украйна. С присъединението му лидерският екип на SAP в района добива целокупност и ще продължи растежа и трансформацията в района с 12 страни, в които работят 1935 чиновници.

Наскоро SAP започва самодейността " Rise with SAP " - стратегия, която ще помогне на фирмите да трансформират и цифровизират активността си, като я реалокират в облака посредством 3 лесни стъпки. Допълването на управителния екип с Александър Майкснер бе неотложно за подпомагането на клиентите и техния бизнес триумф в Югоизточна Европа и Украйна. Присъединяването на новия основен действен шеф ще поддържа и активността на Жозефин Гала, ръководещ шеф на SAP в Югоизточна Европа и Украйна, в процеса по промяна.
 Радомир Миланов, SAP: Компаниите имат три направления за справяне с рецесията - цифровизация, просветеност, облачни технологии
Компаниите имат три направления за справяне с рецесията - цифровизация, просветеност, облачни технологии

Дигитализацията в страната ще придобие ускорени темпове, споделя пред Money.bg ръководещият шеф на SAP за България

" Присъединяването на Алекс към екипа е безспорна чест и победа за нашия район. Неговият опит в отдел " Платформа и технологии " ще способства за това да бъдем победител в облака и да помогнем на нашите клиенти пълноценно да схванат преимуществата от предприемането на тази видимо комплицирана промяна. С неспокойствие чакам да стартираме взаимна работа и да интегрираме неговия богат опит в Централна и Източна Европа, както и в Австрия, където той към този момент е приет като приближен консултант от доста от нашите клиенти ", сподели Жозефин Гала, ръководещ шеф на SAP в Югоизточна Европа и Украйна.

RISE with SAP предлага на клиентите, които се намират на друг стадий от цифровата си промяна, смяна в дизайна на процесите за по-добри бизнес резултати. Освен че ще способства със своята устойчива партньорска екосистема, SAP ще обезпечи бързо асимилиране на бизнес изгоди и опцията за адаптивност и триумф даже в динамични обстановки. Rise with SAP прави всичко това допустимо без огромни предварителни вложения от страна на клиентите.

" Присъединяването ми към управителния екип за Югоизточна Европа и Украйна е вълнуващо предизвикателство, защото съчетава всички мои ползи в една роля. Отдел " Платформа и технологии " постоянно е бил част от мен, развиването на хората е значим аспект от концепцията ми за водачество, а подобряването и опростяването на процесите е в сърцевината на всички цели, които си слагаме в SAP. Като началник на облачни продажби считам, че прекосяването в облака за нашите клиенти посредством самодейността " Rise with SAP " е единствената разумна стъпка за подсигуряване на цифровото бъдеще с резистентен напредък ", добави новият основен действен шеф.

Александър Майкснер работи в офиса на SAP във Виена. Започва кариерата си в компанията през 2016г. като началник на отдел " Анализи " за Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и е назначен за шеф на отдел " Платформа " през 2018г. Преди да се причисли към SAP, Александър Майкснер работи в Oracle в отдел " Продажби и ръководство на продажбите " за ЦИЕ и дава отговор за " Анализи и ръководство на успеваемостта на предприятието ". Преди позицията си в Oracle той е бил част от екипите на E&Y, Aral AG и Sony. Притежава магистърска степен по инженерство и стопанска система, специализирал е " Разпределен изкуствен интелект " във Виенския университе, и има бакалавър по машиностроене.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР