Като част от предложенията, учениците ще трябва да учат математика

...
Като част от предложенията, учениците ще трябва да учат математика
Коментари Харесай

Какъв е новият напреднал британски стандарт, който заменя A-Levels?

Като част от предложенията, учениците ще би трябвало да учат математика и британски до 18, а не до 16.

Политика онлайн: Марк Харпър „ горделив “ от решението за HS2 макар рецензиите от страна на някогашния министър председател

Даунинг Стрийт призна, че въвеждането на промените ще отнеме повече от десетилетие, с цел да се приложат напълно.

Тук Sky News взема a вижте по какъв начин ще работи.

Какво съставлява Advanced British Standard (ABS)?

ABS е нова подготовка, „ която взема най-хубавото от A-levels и T Levels и ги сплотява в една подготовка “, сподели Министерството на образованието (DfE).

Студентите ще могат да учат най-вече механически или университетски съставни елементи – или композиция от двете.

Какви предмети ще би трябвало да учат учениците?

Съгласно ABS множеството студенти ще учат най-малко пет предмета на разнообразни равнища – главно или второстепенно (например три специалности дружно с две второстепенни).

Специалност би била еквивалентна на 90% от A-level. Не е ясно какъв брой би коствало едно малолетно лице.

От всеки възпитаник ще се изисква да учи някаква форма на математика и британски до 18-годишна възраст.

В някои случаи учениците могат да вземат четири предмети, в случай че изберат „ да се съсредоточат върху съответна специалност “, което им дава време да заемат стажове в промишлеността.

Прочетете още:
HS2 до Манчестър е прекъснато в интерес на „ Network North “
Конференцията провокира нови апели за правила, които да спрат депутатите да лъжат

Това може да включва осъществяване на „ двойна компетентност “ в тяхната професионална специализация дружно с съществена компетентност в определения от тях бранш, дружно с двама малолетни.

Там. би било капацитет за „ по-нататъшно „ разпъване “ “ за тези, които желаят да вземат четири специалности - сходно на тези, които вземат четири A-levels в този момент.

Ами учениците, които се затрудняват с математика и британски?

Повечето възпитаници ще учат математика и британски на главно или второстепенно равнище, само че за тези, които се затрудняват, ще има алтернатива да учат главното равнище, от което се нуждаят, с цел да съумеят в работата и живота.

Това може включват предмет, основан на есе, където учениците могат да показват писмена връзка и схващане на британски език.

Въпреки че британският и математиката постоянно ще бъдат условие, тези, които желаят да поемат по научен път, не би трябвало да поемат механически предмети.

Например, един възпитаник може да вземе три специалности по история, френски и британски, дружно с второстепенни по математика и география.

Как ще бъде оценено?

Правителството не е решило по какъв начин ще се прави оценка новата система. DfE сподели, че ще „ обмисли това деликатно “, тъй че работодателите и университетите да могат да схванат достиженията на хората.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате своите подкасти

Има ли задоволително учители?

Съгласно проектите времето за преподаване ще бъде увеличено до най-малко 1475 часа за две години, което ще бъде спомагателни 195 часа или 15% повече от в този момент за множеството възпитаници (еквивалентно на два и половин час на седмица).

Правителството разгласи първична инвестиция от £600 милиона за две години, с цел да се приготви за стандарта.

Това включва финансиране за необлагаем бонус от до £6000 на година за тези, които преподават основни предмети с дефицит, които са в първите пет години от кариерата си.

Кога ще бъде въведено?

Правителството сподели, че проектите ще отнеме повече от десетилетие, с цел да се изпълнят изцяло.

Очаква се учениците, които стартират главно учебно заведение през този период, да бъдат първата група, която ще получи новата подготовка, което дава допустима дата за осъществяване 2034/35 година

Документ за консултация ще бъде публикуван идната есен, последван от бяла книга през идната година, определяща промените и по какъв начин те могат да бъдат приложени в по-големи детайлности.

Но с общите избори, които се чакат до края на идната година, не е ясно по какъв начин това в последна сметка може да се реализира.

Образователните синдикати споделиха, че обещанията за бонуси няма да бъдат задоволителни, с цел да се оправят със сериозността на рецесията с набирането и задържането на учители.

Лейбъристите нарекоха промените неосъществими и споделиха, че ще се съсредоточат върху повишение на стандартите в държавното обучение, в случай че дойдат на власт.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР