Като част от живота му на работеща кралска особа, херцогът

...
Като част от живота му на работеща кралска особа, херцогът
Коментари Харесай

Принц Хари има специално изискване във всеки хотел, в който отсяда

Като част от живота му на работеща кралска персона, херцогът на Съсекс принц Хари пътува доста. А когато човек пътува доста, последователно научава какво му е нужно, с цел да направи престоя си в хотел малко по-удобен. А може даже да стартира да има специфични условия към хотелите, които посещава.

Когато принц Хари пътува, да вземем за пример, той моли в хотелите, в които отсяда, да не употребяват излишно пластмаса, споделя негов непосредствен другар – аржентинският състезател на поло и модел Начо Фигуерас, представен от британското издание на Harper`s Bazaar.

„ Хари беше в хотела, където прекарахме вечер преди един мач ", загатва в свое изявление Начо пред CBS This Morning: „ Разговаряше с един човек и сподели, че сутринта в кафето му имало нещо пластмасово. А след това като изпратил ризата си, я взел назад с найлонова торба. Така че, подобен човек е. Не обичам да приказвам за това, просто той си е той и те са си те – без пластмаса! ”

Изданието разяснява, че не е несъмнено кого има поради Фигуерас, като споделя „ те ” – дали херцогиня Меган или кралското семейство въобще. Без значение кого тъкмо има поради той, е реалност, че принц Хари не обича ненужно да се замърсява околната среда. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР