Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила капацитета,

...
Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила капацитета,
Коментари Харесай

Бившата на Пепи Еврото: Бременна съм, не си прецених силите!

„ Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила потенциала, що се отнася до носене на багажи “. Това разяснява Любена Павлова, някогашната брачна половинка на Петър Петров-Еврото.

Павлова призна, че на оповестените фотоси е тя и посочи, че се движи с защита, която ѝ е назначена публично.

Тя изясни, че бременността ѝ към този момент проличава, като първо на помощ за мебелите се е притекло инцидентно преминаващо момче, а по-късно и униформеният чиновник, съобщи bTV.

С разпореждане на Софийски районна прокуратура до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи е предоставена денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи на Любена Павлова, някогашната брачна половинка на Петьо Петров-Еврото, показаха от Министерство на вътрешните работи.

На 18 юни охраняваното лице отива на пазар в огромен мебелен магазин. След това тя среща компликации при натоварването на мебелите в автомобила си.

Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят да качат мебелите, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземният гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките само за по-бързото им отдръпване, се добавя в позицията на Министерство на вътрешните работи по случая.

Снимка: Squatting Slavs In Tracksuits
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР