Като безпорен професионалист и личност, така зам. - шефът на

...
Като безпорен професионалист и личност, така зам. - шефът на
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Богатство за всяка държава е да ползва потенциала на Цацаров


Като безпорен експерт и персона, по този начин зам. - шефът на Движение за права и свободи Хамид Хамид дефинира кандидатурата на основния прокурор Сотир Цацаров за началник на антикорупционната комисия, като увери, че е благосъстояние за всяка страна да употребява капацитета му. Toва написа в. "Монитор ".

Той изясни, че ПГ на Движение за права и свободи не е обсъждала постъпилите две кандидатури - тази на Цацаров и на Симеон Найденов от Воля. По думите му когато внесат концепциите си, те ще се съберат и ще ги проучваме деликатно в елементи.

"Няма по какъв начин да не отбележа и моето мнение, и на моите сътрудници, за безспорната персона на основния прокурор, за безспорния професионализъм и качествата, които той има ", сподели той и добави: "Богатство е за всяка страна да употребява този капацитет пълноценно и КОНПИ е мястото, където този капацитет може да се развие ".

Според него обаче, незабавно след встъпване в служба, без значение кой бъде определен, би трябвало да продължат законодателните промени, които висят в правна комисия. Има някои неуредени въпроси и пропуски, проблеми. Надявам се да работим извънредно интензивно с новоизбрания ръководител в тази посока, заключи Хамид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР