„Като беше на палатката викаше с нас, сега стои вътре

...
„Като беше на палатката викаше с нас, сега стои вътре
Коментари Харесай

Настимир Ананиев под обстрела на „Системата ни убива“: Успя да захлебиш много добре


„ Като беше на палатката викаше с нас, в този момент стои вътре на топло с вратовръзка. Успя да захлебиш доста добре “. Така майки от „ Системата ни убива се обърнаха към депутата от Политическа партия Настимир Ананиев.

„ С кряскане няма да има връзка “, закани им се. „ Ние сме подхванали стъпки, само че би трябвало разбор какъв брой хора са наранени “, съобщи той и провокира въна от възгласи.

На въпрос като им приказва, знае ли въобще какво е гласувано в бюджетната комисия на Народно събрание, Ананиев отвърна:

„ Не знам какво е гласувано, аз съм поел ангажимент към вас. Той е да съберем информацията, да създадем среща с Асен Василев и да забележим какви са опциите “, обясняваше се, който заприказва и за няколко месеца изчакване до актуализацията на бюджета.

„ Настимире, ти самичък сподели, че се видяхме и говорихме. И ние казахме, че това е допустимо най-спешното. Явно няма да стане. Ние не мечтаем за възстановяване на живот, а за оцеляване “, отговори една жена.

Протестиращите приканиха Ананиев да връща извоюваната партийна дотация, която прибра ВОЛТ като мандатонсител на Политическа партия.

„ Дай дотацията на децата. Мълчиш, а, не чуваш! “, развикаха се протестиращите.

Изявлението на Ананиев, че „ Промяната е реалност “, стана мотив за дудукания, подвикване и обети по посока на депутатите от „ смяната “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР