Като актьор с изтъркани номера. Като застаряващ мафиот, на когото

...
Като актьор с изтъркани номера. Като застаряващ мафиот, на когото
Коментари Харесай

Триковете на Борисов

Като артист с изтъркани номера. Като застаряващ мафиот, на който му би трябвало време да се поизправи и да откри метод да отмъсти - по този начин наподобява в края на ръководството си министър председателят Бойко Борисов.

Триковете му са остарели и познати, само че това не го тормози да ги пробутва. Обяснява, че е незаместим и никой различен не може да се оправи с тежките задания по ръководството на страната. Предлага експертен кабинет - с цел да ръководи и да усвоява европари допустимо най-дълго.

Когато би трябвало да хвърли прахуляк в очите - желае привикване на Велико национално заседание. Със същата лекост, с която обилно раздава публични пари, по този начин Борисов от години раздава и депутати.

Твърди, че новите избори не са решение - скъпи били и нищо нямало да е по-различно. И отново от години трагично се отхвърля от депутатското си място още преди да е призован новоизбраният парламент. И до момента в който през 2005-а ЦИК не утвърди това, в този момент към този момент всичко е допустимо.

И по време на летните митинги, и в този момент Борисов е подготвен на всичко, с цел да може ГЕРБ да е в ръководството до края на годината.

Бойко Борисов не устоя и в изборната нощ дори се върна в предишното си от 90-те.

 &t=76s

Източник:

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР