Като актриса, в ежедневието на Дария Симеонова неизменно присъстват интензивните

...
Като актриса, в ежедневието на Дария Симеонова неизменно присъстват интензивните
Коментари Харесай

Дария Симеонова по следите на две жени извън закона

Като актриса, в всекидневието на Дария Симеонова непроменяемо участват интензивните подготовки и фотоси. Затова и работните й дни минават динамично. Като майка и брачна половинка, почивните пък са изпълнени с домашни и фамилни задължения - мъжа, детето, мъжа и детето. А когато остане време - и някой обяд с приятелки.

При сходен график, за никого не е изненадващо, че Дария няма никакво време за себе си. Тя обаче не се оплаква, тъй като сама си е подредила целите по тъкмо този метод.

Обича киното, обича театъра, невероятно й е да избере единствено една от двете " подиуми ". Смислените и предизвикателни функции са значимите за нея, без значение дали са кино или театрални.
 Снимка 453751

Мечтае да бъде Жулиета, въпреки да се намира към този момент за " много стара за нея ". Играла е с доста артисти, на които се възхищава. Все още обаче тайничко копнее за роля, в която да си партнира със Захари Бахаров, Владо Пенев, Светлана Янчева или Мария Каварджикова.

Докато този миг пристигна, Дария не стопира да играе, освен това в доста постановки - " Нощта на 16-ти януари ", " Олд Сейбрук и последният буен ухажор ", " Тирамису ", " Госпожа министершата ", " Скачай! ", както и в най-новото зрелище на спектакъл " София " " Вечерята " (по романа на Херман Кох).
 Снимка 454358

Именно в театъра е изиграла и една от обичаните си функции - Камий в спектакъла " Презрението " (режисьор Крис Шарков) по кино лентата на Годар. За нея Дария получава и номинация за Икар.

" В началото Камий ми се струваше толкоз друга от мен, а в действителност през нея открих доста неща за себе си. А и процесът беше извънреден. Имаше доста правота, смисъл и спектакъл във всичко към това зрелище. "
 Снимка 453755

Въпреки другите персонажи, в чийто облик е влизала през годините, в този момент за пръв път ще забележим Дария в ролята на полицайка - в идния филм " Диви и щастливи ".

Там Дария е Албена - дясната ръка на контрольор Донев (Александър Сано). Стриктна и изпълнителна, Албена следва стъпките на своя наставник. Тя постоянно е мечтала да бъде служител на реда и да работи върху комплицирани и заплетени случаи. Ситуацията с двете " престъпнички " Мила (Луиза Григорова-Макариев) и Боряна (Яна Маринова) ѝ дава тъкмо такава опция.
 Снимка 453749

 Луиза Григорова-Макариев,
Най-дивата и щастлива Луиза Григорова-Макариев

Колко огромно е предизвикването да снимаш екшън филм

С какво ролята ви в " Диви и щастливи " е предизвикателство за вас?

Предизвикателство беше в действителност да употребявам оръжие. С халосни патрони, несъмнено. Носех един дребен Валтер, който беше неразделна част от героинята ми, а освен бижу към костюма. Заснемането на някои от сцените също беше предизвикателство. Особено тази с хеликоптера. Дано да е останала след монтажа. (смее се - бел. авт.)

Как бихте описали Албена и по какво си наподобява тя с Дария?

Страхотен експерт. Може би това най-точно я разказва. Мисля, че имам нейната привързаност към адреналина. А и намирам много сходни черти от себе си в нея - има същата коса, очи, тяло.
 Снимка 454357

А какво най-вече харесвате в Албена?

Лаконичността й. Тя не приказва доста, само че споделя всичко. В нашето бъбриво съвремие това е рядко срещано качество.

Премиерата на " Диви и щастливи " е на 29 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР