Като абсолютно клише, което се повтаря у нас, определи призивите

...
Като абсолютно клише, което се повтаря у нас, определи призивите
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Клише са призивите България да не се въвлича във война

Като безусловно факсимиле, което се повтаря у нас, дефинира апелите България да не се въвлича във война ексшефът на ДАНС и някогашен вътрешен министър Цветлин Йовчев . По думите му никой в света сега не желае война, с изключение на Путин , който нарушава интернационално открит юридически ред и това е пределно ясно.

Категоричното му мнение е, че България още в самото началото е трябвало да се включи с всякаква помощ за Украйна, в това число и с оръжие . Украинската войска се бори значително и за нашата сигурност, а в случай че се разреши на Путин да настъпи, той няма да спре дотук , изясни Йовчев.

В момента Цветлин Йовчев вижда едно истерично и недобре премислено държание от страна на управлението на Русия. Дори проправителствените медии към този момент подлагат на критика дейностите му. Политическите дейности и изострената изразителност по-скоро демонстрират положение, в което съветският президент Владимир Путин се усеща притиснат в ъгъла .

" Ето това е рисково - в случай че той не види метод да се измъкне, по-скоро тогава нещата ще ескалират ", проучва Йовчев в студиото на Нова телевизия.

Има 3 взаимосвързани събития , които, съгласно него, би трябвало да бъдат обсъждани като взаимосвързани - оповестяването на частична готовност, референдумите и опасността за потребление на нуклеарно оръжие. Според него , са с цел да се разединят западните страни, да се понижи поддръжката на Запада за Украйна и са вътрешна приложимост.
 Цветлин Йовчев желае съответна позиция за Украйна, а не да се тормозим да не разсърдим Русия
Цветлин Йовчев желае съответна позиция за Украйна, а не да се тормозим да не разсърдим Русия

Няма директна военна опасност за България

По тематиката за защитата на южната ни граница и мигрантския напън , съгласно Йовчев могат да се създадат задоволително бързо ефикасни ограничения. Нужно е единствено там, където, такава да се построи, а патрулите да бъдат ситуирани, че да могат да реагират бързо при сигнал да пробив. Също по този начин би трябвало да има добър надзор на самите патрули. Подобряването на защитата може да се направи без доста запас и за малко време , сигурен е Йовчев.

Мигрантите и трафикантите не усещат, че страната реагира с съответни ограничения по отношение на тях. Това тежко възприятие за безотговорност докара и до.

Според Цветлин Йовчев оповестяването на изключително състояние поради мигрантите в няколко региона е преждевременно решение.
 Заради мигрантите - отчасти бедствено състояние в Хасково, Ямбол и Бургас Обновена
Заради мигрантите - отчасти бедствено състояние в Хасково, Ямбол и Бургас

От 12:00 ч. през днешния ден, 23 септември 2022 година до 12:00 ч на 29 септември 2022 година

ДАНС няма директни функционалности във връзка с защита на държавната граница и няма по какъв начин независимо да потегля да пази тези канали. Основните аргументи се коренят другаде - ние сякаш още не сме създали значими стъпки, с цел да защитим границата си, добави Йовчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР