Катия Кортез е ескорт от висока класа и твърди, че

...
Катия Кортез е ескорт от висока класа и твърди, че
Коментари Харесай

Ескортът от висока класа разкрива единственото нещо, с което мъжете просто не могат да се справят в нейната работа

Катия Кортез е конвой от висока класа и твърди, че работата в секс промишлеността е „ фрапантно “ понижила броя й за срещи.

Успешен създател с повече от 10 000 почитатели в Instagram, тя прави огромни пари в своята ниша специалност, само че намирането на задоволително „ сигурен “ мъж, с цел да одобри ситуацията й, не е елементарно.

„ Това фрапантно понижава групата за запознанства по доста способи, защото не е изключително елементарно да се откри човек, който е задоволително сигурен, с цел да одобри този тип динамичност на връзката. Вашият сътрудник да бъде доста мечтан и капризен от мъжете по целия свят не е чаша чай за всеки “, сподели тя за news.com.au.

Кортес сподели, че нейният триумф не е бил комерсиална точка за мъжете и е открила, че това, че са финансово самостоятелна бизнесдама, ги „ плаши “.

„ Имам три академични дипломи, професионален лиценз и голям брой капиталови парцели. Излишно е да споделям, че съм по-успешна, по-образована и по-богата от множеството мъже, които срещам “, изясни тя.

„ Това го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР