Катинка Хошу продължава да използва всяка възможност да припечели, след

...
Катинка Хошу продължава да използва всяка възможност да припечели, след
Коментари Харесай

Хошу заработи 43 хил. долара на старта на Шампионските плувни серии

Катинка Хошу продължава да употребява всяка опция да припечели, откакто прибра 43 000 $ от присъединяване си в първия шампионат от второто издание на Шампионските плувни серии на ФИНА.

Желязната лейди от Унгария проработи с $10 000 повече от втората – Раноми Кромовиджожо (Нидерландия), макар че не скочи в щафети и множеството пари пристигнаха от трети и четвърти места в надпреварата в Шенжен (Китай).
В конкуренцията вземат участие единствено по четирима плувци на дисциплинираност.

Хошу, която е звезда и в Световната купа и Международната плувна лига, започва по традиция на най-вече дисциплини – 6. Миналата година тя приключи втора в генералното класиране, прибирайки 123 хиляди $.
В Шампионските серии вземат участие единствено поканени от централа, по четирима в дисциплинираност, оформящи суперфинал. Звездите са настоящият олимпийски и международен отличник (както и медалистите), актуалният международен рекордьор и водачът в международната класация и спечелили за Световната купа.

Първият прибира 10 000 $, вторият 8000, третият 6000, а четвъртият 5000. Шампионите при щафетите си поделят 16 000. За международен връх се дават 20 хиляди.

BGswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР