Кати Ууд от Ark Invest увеличава дяловете си в Tesla

...
Кати Ууд от Ark Invest увеличава дяловете си в Tesla
Коментари Харесай

Ето кой е най-големият AI проект според Кати Ууд от Ark Invest

Кати Ууд от Ark Invest усилва дяловете си в Tesla Inc (TSLA) на фона на последните спадове на пазара, като планува, че акциите на софтуерния колос ще се изкачат до $2,000 за брой в близко бъдеще, подкрепени от доближаването на три основни технологии.

През последните седмици Ark Invest придобива акции на Tesla, до момента в който по-широкият бранш на електрическите транспортни средства (EV) се бори с провокациите на търсенето. Във вторник компанията закупи общо 234,998 акции на Tesla в три от своите борсово търгувани фондове, възползвайки се от спада на акциите след слабите данни за доставките през първото тримесечие.

Tesla изясни спада в доставките с ранните стадии на увеличение на производството на актуализирания Model 3 и прекъсването на работата на заводите. Ууд в допълнение показва икономическия напън, който оказва въздействие върху потребителските разноски.

Въпреки краткосрочните ценови корекции на Tesla за повишение на достъпността, Ууд чака доста понижаване на разноските за електрически автомобили през идващите пет години. Тя акцентира новаторските индустриални техники на Tesla и напредъка на изкуствения разсъдък като основни в това отношение.

Понастоящем Tesla има основна позиция в ETF за нововъведения ARK (ARKK), като се подрежда на второ място след Coinbase с систематизиране от 9.16%. Според информацията акциите на Tesla са придобивани, когато акциите са се търгували сред $350 и $400.

Ууд твърди , че макар забележителния спад в цената на Tesla, в този момент не е моментът за продажба, изключително за тези, които са уверени в бъдещата ѝ доминация в региона на самостоятелното шофиране. Тя твърдо има вяра в възможното превъзходство на Tesla на пазара на роботизирани таксита.

Според Ууд триумфът на Tesla се крие в сливането на роботиката, съхранението на сила и изкуствения разсъдък, което я трансформира в най-мащабното начинание в AI региона в международен мащаб. Тя чака доста прекосяване към електрически транспортни средства, като акциите на Tesla могат да доближат $2,000 в границите на пет години.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР