Кати Ууд неотдавна отбеляза промяна в подхода на SEC към

...
Кати Ууд неотдавна отбеляза промяна в подхода на SEC към
Коментари Харесай

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Кати Ууд наскоро означи смяна в метода на SEC към заявката на Ark Invest за спот Биткойн ETF.

Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на капиталовата компания Ark Invest, показа позитивната си прогноза за цената на Биткойн , като предвижда базова стойност сред $600,000 и $650,000.

Тя акцентира новооткритата ангажираност на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) с подадената от компанията поръчка за спот Биткойн ETF, като я съпостави с предходни отводи. Тя акцентира на евентуалния растеж на Биткойн заради фактори като идното халвинг събтие и лимитираното му предложение от 21 милиона монети. Ууд допусна, че институционалните вложители могат да навлязат на пазара след утвърждението на SEC, разглеждайки Биткойн като нов клас активи.

Макар да не посочи обновения базов сюжет на Ark Invest, Ууд акцентира оскъдността на Биткойн и възходящия интерес измежду институциите. По-късно тя се появи в предаването “Squawk Box ” на CNBC, с цел да разиска ETF-ите на Ark Invest и продължителното очакване на утвърждението на SEC.

Ark Invest поддържа бича позиция във връзка с криптовалутите и блокчейн технологията. По-рано Ууд разкри , че е закупила Биткойн на стойност $100,000 на цена от $250 за BTC, като го е задържала от към 2015 година Тази инвестиция, която в този момент e доста повишена, произтича от вярата ѝ във визията на Сатоши Накамото, изложена в бялата книга на криптовалутата за peer-to-peer електронни парични системи.

Наблюденията на Кати Ууд по отношение на изменящата се позиция на Комисията по скъпите бумаги и тържищата отразяват упованията в криптосферата, където вероятността за утвърден Биткойн ETF алармира за евентуален приток на институционален интерес.

С идният халвинг и ограничение на предлагането, прогнозите на Ууд акцентират трансформиращото влияние, което институционалното присъединяване може да окаже върху оценката на Биткойн, проправяйки пътя за нова епоха в приемането на крипто и капиталовите тактики.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР