Кати Бърк предизвика неочаквана вражда с телевизионните водещи Ант Макпартлин

...
Кати Бърк предизвика неочаквана вражда с телевизионните водещи Ант Макпартлин
Коментари Харесай

Кати Бърк заклейми Ант и Дек като „дяволи“ в удивителен изблик

Кати Бърк провокира непредвидена омраза с телевизионните водещи Ант Макпартлин и Деклан Донъли – жигосах ги като „ по дяволите “ **eholes'.

59-годишната комедиантка и актриса смъкна ръкавиците си, с цел да взриви двойката за избора им на кариера и ги нацели за видимо „ изменничество “ на тяхното завещание. Водещите Ант и Дек, и двамата на 48 години, се радват на дълга кариера в светлината на прожекторите, преминавайки от деца-звезди към национални влюбени с помощта на техните излъчвания като Събота вечер Takeaway и Limitless Win.

Но това е тяхната работа като домакини на дългогодишното риалити шоу на ITV I'm A Celebrity… Махнете ме от тук! това провокира Кати. Комедиантката - която самата е взела участие в хитови излъчвания като Absolutely Fabulous и Gimme, Gimmie, Gimme - беше почитателка на шоуто, основано на джунглата, до предходната година.

Кати беше оставена да повръща поради някои от кастингите в шоуто - първо се наскърбиха от обстоятелството, че политикът в любовна машинация Мат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР