Катето Евро отново ще става баба, след като се разбра,

...
Катето Евро отново ще става баба, след като се разбра,
Коментари Харесай

Честито: Ивелина Чоева чака първото си бебе, Сашо Кадиев отново става баща!

Катето Евро още веднъж ще става баба, откакто се разбра, че обичаният й Сашко е в очакване на втори правоприемник. Да, новината гръмна в мрежата след появяването на две многозначителни фотоси на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева.



И на двете моделката е прикрила към момента дребното си коремче с букет, а на едната се вижда ясно по какъв начин Мамин Сашко нежно е сложил ръце към коремчето й, където пораства бъдещото му бебе.

Двамата влюбени наподобяват повече от щастливи дружно, а Ивелина безусловно сияе. Моментално в мрежата потеглиха честитки, а всички се интересуват единствено от едно - бременна ли е фактически тя и в кой месец.



Разбира се, още е прекомерно рано за обявяване на такива огромни вести и двойката мълчи като партизанин на разпит от чисто поверие. Но няколко пъти до момента Сашко е заявявал, че желае да има второ дете, а и Ивелина бе подготвена да сътвори семейство, въпреки да е още прекомерно млада.

Друг е въпросът по тематиката за брака, тъй като Кадиев продължава да упорства и да се зарича, че автограф в гражданско в никакъв случай няма да постави. Той не се ожени и за някогашната си Таня Тончева, само че близки на Ивелина настояват, че тя е по-консервативна в разбиранията си и желае да се види младоженка. Дали ще успее да кандърдиса Сашко обаче, остава да забележим.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР