Катето Евро играе много важна роля в живота на сина

...
Катето Евро играе много важна роля в живота на сина
Коментари Харесай

Върхът на егоизма! Катето Евро изригна след годежа на сина си: Аз съм жива, бе, как ще се жениш?!

Катето Евро играе доста значима роля в живота на сина си Александър Кадиев и това е ясно за всички. Затова актрисата е останала шокирана, че Сашо предложи брак на Ивелина Чоева, без да е уведомил авансово майка си.

Звездата от „ Оркестър без име “ написа в обществената мрежа следното: Саше, бива ли да се жениш при жива майка.

Катето Евро се пробва да се прави, че се майтапи, само че истината е, че тя не може да одобри новата връзка на сина си от самото й начало. Причината е, че обожава предходната му жена, която е майка и на внучката й.

Актрисата не крие, че е доста близка и до през днешния ден с Таня Тончева и по тази причина й е мъчително, че Сашо я заряза поради друга. Дори се приказва, че майка му към момента се надявала, че един ден синът й ще се събере с майката на щерка си.

На всичкото от горната страна артистът избра миг, в който майка му не е до него, с цел да се сгоди. Той го направи на Бъдни вечер в компанията освен на обичаната си, само че и на нейните родители.

Според слуховете Катето изревнувала грубо, откакто разбрала, че се е сгодил без нея, а и със сватята й до него.

Актрисата по принцип не желала синът й да се дами, изключително пък за толкоз млада жена, тъй като се страхувала, че по този метод синът й към този момент няма да й обръща внимание най-вече на нея. Егоизмът на Евро стига до такава степен, че избира Сашко да е самичък, с цел да се грижи за нея на старини.

Водещият на „ Преди обед “ обаче също е учтив като идеален лакомец. Затова майка му към днешна дата съжалявала, че не е родила още едно дете, с цел да има по-голям късмет някой да я гледа след 10-15 години.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР