Катето Евро е погребала в началото на август брат си

...
Катето Евро е погребала в началото на август брат си
Коментари Харесай

Изплува страшна тайна! Катето Евро погребала скришно брат си педофил

Катето Евро е погребала при започване на август брат си Петър, на чиято съвест лежаха куп престъпления-той бе съден за педофилия, както и за убийството на пенсионер на пътя.

58-годишният педераст със скандална известност е умряла мистериозно на 2 август. На разлепения във входа на кооперацията некролог написа, че Петър Евро си е отишъл след малко боледуване.

Според съседите, които постоянно го засичали да пие от сутринта си е отишъл от масиран инсулт, а други настояват, че причина за гибелта му е инфаркт. Прокрадва се версия и за онкологично заболяване и даже СПИН. В хомосредите той се подвизаваше като Пепи Брадата. Самата Актриса, която постоянно обществено тъжи за умряли близки и другари и написа сърцераздирателни постове в обществената мрежа за пребити или убити кучета, резервира безмълвие и не обели дума за гибелта на по-малкия си брат. Във фейсбук смени единствено профилната си фотография с фото на двамата отпреди години, без да написа кой е този човек и без да прецизира каквото и да е било, написа „ Уикенд “.

От години Катето Евро се тормози от Петър, който с държанието си петнеше името на семейството и нейното. Преди 15 години той бе хванат да мърсува с малко момченце в дома си. Той се е забавлявал и с малолетни хлапета в таванското помещение на кооперацията си. Известният столичен педофил е подбирал плячката си по подлези, гари и градинки, столични интернати и мъкне в дома си сирачета и циганчета против обещанието за топла храна и някой лев. При един от арестите му, ченгетата откриват огромно количество кокаин, порно списания, видео касети с детско и гей порно, тубички вазелин, презервативи и детски облекла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР