Катерина Евро публикува в Инстаграм трогателна рисунка на Татяна Лолова,

...
Катерина Евро публикува в Инстаграм трогателна рисунка на Татяна Лолова,
Коментари Харесай

Внучката на Катето Евро почете великата Татяна Лолова СНИМКА

Катерина Евро разгласява в Инстаграм трогателна рисунка на Татяна Лолова, която разчувства мнозина и към този момент има над 6500 лайкове.

„ Разказах на Кати за теб и тя те нарисува! Обичам те! “ – написа Евро в обществената мрежа, обръщайки се към надарената актриса, която ни напусна на 22 март вечерта, напомнят от ladyzone.bg.

„ За 2021 година си бленувам да бъда естествена. Пожелавам го на всички, тъй като това е най-хубавото… Всички мечтаят да бъдат гушнати, а е неразрешено, тъй че нека пандемията отмине скоро, с цел да може да се докоснем. Човешкият досег е нещо доста скъпо! Всяко създание, кученце, агънце, желае да бъде погалено “ – сподели Татяна Лолова в ефира на bTV на 12 януари, когато празнуваше имен ден.

„ Кръстена съм на по-голямата сестра на майка ми, която е била висока и красива. От рода на татко ми желали да се споделям Мина, та е имало леко напрежение по въпроса “ – показа Татяна Лолова в същото живо включване от улицата пред нейния блок.

Все още не е ясно по кое време ще бъде погребението на 87-годишната актриса. В петък от 11 до 13 ч. в Сатиричния спектакъл провеждат поклонение.

„ Всъщност няма да е тъкмо поклонение, а ще бъде едно прочувствено делене с Таня. Нарекли сме го „ Цвете за Таня “. Ще сложим неин портрет и всеки ще може да донесе цветя за нея “, посочи Калин Сърменов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР