Катерина Евро не спира да обича и помага на снаха

...
Катерина Евро не спира да обича и помага на снаха
Коментари Харесай

Катето Евро иска да задържи отхвърлената си снаха

Катерина Евро не стопира да обича и оказва помощ на снаха си Таня, макар че синът й Сашо Кадиев към този момент има нова младоженка. Актрисата, която гледахме допреди седмица като част от „ България търси гений “, търси наематели за караваните на Таня и интензивно пропагандира познати, сътрудници и другари да изберат отмора точно в тях.

Бившата танцьорка Таня, която преди години продаваше парфюми, в този момент смени попрището и реши да се впусне в туристически бизнес. Тя стопанисва две каравани в известен български къмпинг и ги отдава на искащите. Заради ковида ползата към независимите къщи на колела се увеличи съществено и от ден на ден българи избират да прекарат ваканцията си на метри от плажа независимо вместо наблъскани начесто в огромен хотел.

В подреждането на караваните на майка си известно време помагаше и дребното Кате - единствената внучка на звездата от „ Оркестър без име “. Тя прекара няколко седмици при Таня на морето, преди да се прибере при баща си в София за празника на детето на 1 юни. Двамата се появиха дружно в студиото на „ Преди обед “, само че срамежливото Кате криеше красивото си личице зад балон. Въпреки че татко й ревниво пази персоналния си живот, неотдавна той призна в изявление за Би Ти Ви, че живее с красивата манекенка, само че поддържа връзка и Таня.

На въпрос за половинките, Кадиев шокира: „ Аз имам две половинки и едно дете “. Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те в този момент я приготвят. Майка и Танчето имат доста работа около подготовката на караваните, които към този момент станаха две “, добави Кадиев. След като сподели няколко положителни думи на дългогодишната си половинка Таня, артистът стартира да хвали актуалната си държанка Ивелина Чоева.

„ Искам да поздравя Ивелина Чоева, която несъмнено гледа сега. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл ”, съобщи съвсем заекващо Сашо. Чоева е от близко година неразделно до водещия. За новата снаха на Евро се знае, че е родом от Хасково и от 14-годишна се занимава с моделство. Майка й я записала в фешън организация и по този начин почнала кариерата й, която я отвела в Лондон. „ Липсваха ми фамилията и приятелите, само че в никакъв случай не бих трансформирала ориста си. Този метод на живот ме построи като персона, даде ми и към момента дава опция да опознавам света “, признава брюнетката.

Не работи с никоя фешън организация и сама урежда уговорките си, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР