Катерина Евро най-сетне дочака шоуто й да тръгне по Би

...
Катерина Евро най-сетне дочака шоуто й да тръгне по Би
Коментари Харесай

Рекорд!Би Ти Ви пуска шоу с Катето Евро след три години чакане

Катерина Евро най-накрая дочака шоуто й да тръгне по Би Ти Ви. Че актрисата става водеща на петъчно предаване, в което известни персони се разделят на два тима и се състезават, стана ясно още през есента на 2016 години. Епизодите бяха снимани, Евро се хвалеше с мечтаната работа след дълга пауза, само че шоуто по този начин и не тръгна… до през днешния ден. Преди малко от малкия екран оповестиха, че “Игрите на звездите” стартира да се излъчва от 31 май. Пилотното издание можем да гледаме от 21 часа. Предаването е по лиценз на международния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч.



Евро ще следи за вярното осъществяване на щурите игри и провокации пред звездите и ще се грижи за положителното въодушевление на феновете на bTV. Бенд ще извършва всяко музикално предпочитание на водещата и нейните звездни посетители. Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата тима, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято фантазия или идея те ще се борят. Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са единствено част от известните лица, които феновете на bTV ще видят в нетипична конкуренция.

Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни тима ще играят по пет игри, изпълнени с доста музика, комизъм и развлечение. Гост-участникът от тима победител избира едно от известните лица за сътрудник в последната шеста игра, в която има опция да завоюва до 5000 лева за сбъдването на своята фантазия. Желанията на участниците включват посещаване на Китайската стена, възстановяване на живота на животните в зоопарка, отваряне на учебно заведение за цирково изкуство в Люлин, вложение в лична пиеса и други
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР