Катерина Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти

...
Катерина Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти
Коментари Харесай

Катето Евро искала за снаха... Мариус Куркински

Катерина Евро, която неотдавна води занимателното шоу на Би Ти Ви „ Игрите на звездите ”, предходна през подкупи и закани, с цел да склони сътрудника си Мариус Куркински да приготви сина й за НАТФИЗ, научи HotArena.

Звездата от „ Оркестър без име ” била безапелационна, че точно режисьора би трябвало да помогне на Александър Кадиев за кандидатстудентските изпити и не приемала отговор, по-различен от „ Да ”, писа „ Уикенд “.

Катето постигнала задачата си и Мариус приел, само че не поради молбите й, които в някакъв обезверен миг прераснали в мрачни сюжет, а тъй като се убедил в гения на Александър Кадиев, който през днешния ден е измежду най-известните млади артисти и дружно с Деси Стоянова водят предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви. По-интересното в историята е, че в устрема си да убеди Мариус Куркински да стане преподавател на Александър, актрисата пробвала да го завоюва с необикновена оферта.

Катето дала обещание на Мариус да й стане... снаха. „ Готова съм на всичко, кажи какво искаш и ще го имаш! Мост обратно да ти направя?.... ” От тоя жанр неща ми оферираше – да се съблече чисто гола, да ми изиграе комбиниране с въже, да ми направи дърпана баница, шоколадова торта, курабии, невъзможни неща. И по този начин, след дълга серия смешки и закачки, един ден, в който бяхме изключително развеселени, тя излезе с нова идея: „ Мариус – сподели, - в случай че подготвиш Сашко за НАТФИЗ, ще ти разреша да се омъжиш за него и да ми станеш снаха! ”, споделя режисьорът и артист Мариус Куркински в книгата на Катето Евро. 

Странното предложение не останало един път на думи. Актрисата по този начин се въодушевила от концепцията, че в идващите дни все това говорела. Разбира се, всичко било на смешка, само че Катето въпреки всичко нямала спирачки. „ То не беше, че би трябвало да вървя да го желая в Кокаляне с бъклица и дрян, че когато дойдат посетители, Катето ще им споделя: „ Запознайте се с положителната ми снаха ”. Или пред тях ще ми вика: „ Снахо, иди да нацепиш камъни за огнището ”, и тайничко ще им намига, ужасно беше ”, споделя Мариус Куркински. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР