Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив започна с убедителна победа

...
Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив започна с убедителна победа
Коментари Харесай

Катерина Димитрова продължава с победите

Катерина Димитрова Търговска колегия " Локо 98 ", гр.Пловдив стартира с безапелационна победа на мощния интернационален шампионат до 16г. от първа категория на Тенис Европа в Регенсбург (Германия).
Поставената под №2 българка победи с 6:1, 6:1 Петра Михокова от Чехия. Във втория кръг Димитрова ще играе против Михаела Ягер от Германия.

Димитрова ще взе участие и в шампионата на двойки. Катя ще играе в тандем с Лаура Хиетаранта от Финландия.

Предната средмица Димитрова направи златен дубъл като завоюва купите на сингъл и на двойки на шампионата до 14 година от първа категория в Реннинген (Германия).

За страдание при юношите Динко Динев Търговска колегия " Авеню ", гр. Бургас отстъпи на Марк Драгомиров от Германия с 4:6, 6:3, 3:6.

В шампионата на двойки Динев и Максим Казак от Молдова победиха германците Шлосман и Чудов с 6:4, 6:4.

Динев и Димитрова са част от тима на ITF и Тенис Европа. Отборите са формирани от четири девойки и четирима юноши. Това е следващо огромно самопризнание за младите ни гении и работата на БФТенис. Това е и изключителна опция за младите тенисисти да пътуват до висококачествени юношески шампионати в Европа, под управлението на формален треньор на ITF. Инициативата е финансирана от фонда за развиване на Гранд шлем страните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР