Катерина – най-малката внучка на Людмила Живкова, се е превърнала

...
Катерина – най-малката внучка на Людмила Живкова, се е превърнала
Коментари Харесай

Малък Тошко най-после показа 15-годишната си дъщеря

Катерина – най-малката внучка на Людмила Живкова, се е трансформирала в същинска хубавица. Баща ѝ Тодор Славков реши да покаже девойката обществено във връзка 51-вия си рожден ден, който отпразнува в компанията на своята към този момент пораснала дъщеря преди дни.

15-годишната Катя е наследила много от чертите на своята починала баба Людмила, безапелационни са приятелите на Малък Тошко. Гимназистката, която учи в влиятелния Италиански колеж в Горна баня, има същите дълги и черни коси и изразителни очи като дъщерята на Тодор Живков. Катерина не е имала шанса да познава персонално своята баба, тъй като тя умира, когато синът ѝ Тодор е към момента дете.

Въпреки това момичето на драго сърце слушало разказите на фамилията и родственици за нея и попивала всеки подробност от забавното ѝ и ненапълно мистериозно съществуване. Още като по-малка Катя усетила специфичната си връзка с нея и поискала да има фотография на Людмила в своята стая. " Баба е велика жена и за мен това е страховит комплимент “, споделя девойката във връзка сравненията с Людмила Живкова.

Дъщерята на Тодор Славков постоянно прекарва време с татко си, въпреки с майка ѝ от дълго време да са разграничени. Катерина е плод на любовта на Малък Тошко с вдовицата на починалия Бай Миле – Силвия Панагонова. Красивата русокоска, която е някогашна манекенка, направи и невъзможното, с цел да обуздае буйния и бохемски манталитет на Славков-младши, само че безрезултатно, тъй като кръвта вода не става.

В началото на връзката им за малко Тодор се бе отказал от пороците и шумните компании, отдавайки се на фамилен уют със Силвия, само че незабавно след появяването на дъщеря им още веднъж се завърнал към старите привички. Това предиздвикало жена му да го напусне с бебе на ръце. През последните 15 години, в които двамата са родители на обща щерка, Тодор и Силвия ту се събират, ту се разделят.

Междувременно внукът на Бай Тошо нееднократно бе хващан в крачка с други хубавици, с които имаше мимолетни случки. Въпреки това с майката на дъщеря му са запазили положителния звук и цивилизованите връзки. Катерина живее главно при нея, само че прекарва и задоволително време с татко си, с който имали традиция да вървят на по няколко почивки годишно дружно.

Всяко лято те отмарят с неговата другарска компания в Лозенец, а през зимата карат ски в Боровец. Засега Катерина, която след 3 години ще бъде абитуриентка, възнамерявала да се занимава с мода, съвсем като вуйна си Жени Живкова. Тя считала да учи дизайн в чужбина, а образованието ѝ щяло да бъде подсигурено от татко ѝ, без значение какъв брой скъпо ще коства то, написа " Ретро ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР