Катерачна среща Врабча 2019, която е част от Държавното първенство

...
Катерачна среща Врабча 2019, която е част от Държавното първенство
Коментари Харесай

Катерачна среща Врабча 2019

Катерачна среща " Врабча 2019 ", която е част от Държавното състезание по скално катерене, ще се състои на 28 и 29 септември на скалите до трънското село Врабча, оповестяват от Трънското туристическо сдружение.

Новите направления от друга категория на компликация са създадени в пет бранша, ситуирани близо един до различен в обща скална верига. В конкуренцията могат да се включат всички искащи катерачи, които са навършили 12г. и разполагат с нужната екипировка и уреди за спортно катерене на скали. Участниците на възраст 12-18 година би трябвало да имат единодушие от родител и придружител/треньор, предизвестяват уредниците.

В техничаския и съдийски състав са алпинистите Николай Петков, Дойчин Боянов, Ивайло Радков, Младен Данков, Елисавета Първанова и Дарина Петкова.

БФКА обезпечава финансово предварителната подготовка, организацията и провеждането на проявата.

Таксата за присъединяване е 15 лева, която ще се употребява за награден фонд. В предварителната подготовка на маршрутите са взели присъединяване Дойчин Боянов, Николай Петков, Младен Данков, Мартин Пенков, Ивайло Радков, Тодор Тодоров, Петко Тотев, Милкана Русева, Орлин Илиев.

Подготвени са към 40 маршрута от друга категория, от 15 до 25 метра дължина.

Facebook страница на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР