Катер на Гранична полиция продължава издирването на 31-годишна жена и

...
Катер на Гранична полиция продължава издирването на 31-годишна жена и
Коментари Харесай

Гурбетчийска трагедия: Майка се удави с бебето си

Катер на " Гранична полиция " продължава издирването на 31-годишна жена и 8-месечното й бебе, изчезнали в река Дунав край Силистра в събота. Около 20.30 ч. в почивния ден 56-годишен силистренец, който разхождал в крайречния парк кучето си, забелязал във водата малко момче.

Мъжът се хвърлил във водите на реката и благодарение на различен инцидентен минувач съумял да извади детето. 7-годишното момче разказало, че е влезнало в реката дружно с майка си и дребната си сестричка. Обаче се уплашило и съумяло да се задържи за клони, споделя нещастието Стандарт.

31-годишната майка, която се споделя Айшегюл, е от дуловското село Правда. Наскоро младата жена се завърнала с двете си деца от Германия, само че брачният партньор й, който е родом от село село Руйно, останал там. Съселяните й не са чували съпрузите да са имали някакви проблеми или Айшегюл да е страдала от психическо заболяване, с цел да предприеме сходно самоубийствено деяние. Но и мъчно могат да одобряват, че е просто случай. В обществените мрежи се срещат догатки, че е допустимо да е следродилна меланхолия. До Силистра майката стигнала с такси.

Преди ден силистренци пътуващи постоянно с ферибота до отсрещния румънски град Кълъраш разясниха, трупът на дамата бил изплувал. Все още обаче публична информация за това няма. Румънските гранични управляващи са известени и имат изложение на търсените, а български катер на граничните управляващи продължава издирването. Бреговата защита също прави обход.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР