Категорията Автомобилни части и аксесоари е една от най-силно развитите

...
Категорията Автомобилни части и аксесоари е една от най-силно развитите
Коментари Харесай

Продажбите на авто и мото части по интернет са нараснали с 30%

Категорията " Автомобилни елементи и аксесоари " е една от най-силно развитите в интернет и по-точно в платформата eBay - през последната година размерът ѝ е повишен с съвсем 30% на бързо разрастващите се пазари.

Този голям растеж се дължи на обстоятелството, че автомобилната промишленост беше мощно наранена от сегашния световен дефицит на полупроводници, който оказа въздействие върху цените на колите.

През 2022 година цените на новите коли се покачиха с 12%, а на използваните - с повече от 40%. Сега за потребителите е по-изгодно да ремонтират колите си и да купуват нужните за задачата елементи от комерсиалните платформи. По данни на eBay всяка секунда в Съединени американски щати се купуват по три автомобилни елементи, а в Обединеното кралство и Германия - по една автомобилна част.

С възходящото търсене на автомобилни елементи в този момент е най-подходящият миг за търговците в този сегмент да тестват нови канали за търговия и да се причислят към онлайн платформите, с цел да доближат до нови клиенти. За да поддържа дребните и междинните предприятия, eBay дава безвъзмездни пакетни предложения за нови продавачи, които им оказват помощ да показват продуктите си, да привлекат нови клиенти и да развият бизнеса си.

" Нашите търговци от целия свят оферират извънредно необятна гама от нови и използвани коли, елементи и аксесоари. През предходната година означи растеж от 13%, като българските търговци на eBay са продали общо 65 000 продукта за леки и товарни коли на купувачи от Германия, Обединеното кралство, Съединени американски щати, Италия, Франция и други страни. Сигурни сме, че тази самодейност ще помогне на продавачите да подтикват продажбите си и да привлекат повече нови клиенти в своите магазини ", разяснява Джени Хюи - общоприет управител „ Бързо разрастващи се пазари “, eBay.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР