Категорично заявявам, че в МВР не се извършва чистка. Това

...
Категорично заявявам, че в МВР не се извършва чистка. Това
Коментари Харесай

Калин Стоянов отрича да има чистка в МВР

Категорично декларирам, че в Министерство на вътрешните работи не се прави чистка. Това сподели вътрешният министър Калин Стоянов по отношение на Иван Демерджиев , че в Министерството на вътрешните работи съставляват чистка по отношение на идните локални избори наесен. Демерджиев загатва и, в който се чували думите " нашето Министерство на вътрешните работи да провежда изборите ".

Стоянов сподели още, че има право да подбере екипа, с който ще работи. Той отговори и на заложен му обществено от предшественика му въпрос - кой кадрува в Министерство на вътрешните работи. " В Министерство на вътрешните работи кадрува министърът на вътрешните работи. Ако по негово време е имало различен човек или други хора, които са кадрувал, това си е негов проблем ", посочи Калин Стоянов.

Той беше безапелационен, че аргументите за промяната на регионални шефове на Министерство на вътрешните работи не са политически и новоназначените са хора, на които има доверие и за които смята, че ще се оправят доста по-добре с работата си от досегашните ръководители на полицейските дирекции.

Вътрешният министър уточни, че е осъществен разбор на работата на съвсем всички регионални дирекции и решенията за промяна на шефове не са взети целенасовено.

Припомняме, че през днешния ден Калин Стоянов  в Благоевград, Пловдив и Пазарджик, а шефът на ОДМВР в Бургас поста си и системата на Министерство на вътрешните работи.
 Тихомир Безлов: Рокадите в Министерство на вътрешните работи се вършат по политически аргументи
Тихомир Безлов: Рокадите в Министерство на вътрешните работи се вършат по политически аргументи

Министерство на вътрешните работи се политизира, изключително след 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР