„Категорично заявявам, че дъщеря ми Симона Радева не се е

...
„Категорично заявявам, че дъщеря ми Симона Радева не се е
Коментари Харесай

Майката на Симона Радева наглее: Урониха авторитета на дъщеря ми като полицай

„ Категорично декларирам, че щерка ми Симона Радева не се е возила в колата на въпросното лице, както и че не е имала безусловно никакви интимни връзки с този човек “. Това съобщи пред bTV Бистра Радева, майката на Симона Радева – 22-годишната полицайка от Първо РПУ, за която се твърди, че е помогнала на обвинявания за тежката злополука на бул. „ Черни връх “ в София Георги Семерджиев да се укрие.

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена работа, откакто вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в Министерство на вътрешните работи, че служителка на вътрешното ведомство, имаща връзки с татуирания Семерджиев, е била в джипа и занапред ще се откриват нейните връзки.

При случая починаха две млади дами – на 22 и 26 години.



Майката Бистра Радева пази щерка си Симона

" Дъщеря ми е не е добре след случилото се и след всички медийни изказвания и отправени обвинявания против нея, в резултат на което получи хиляди закани за живота и здравето си. С това урониха престижа и достолепието ѝ като човек и чиновник с високо постигани резултати през времето, което е служила “, сподели още Бистра Радева.

Самата Симона Радева пусна пост във „ Facebook “, в който разгласи, че съвестта ѝ е чиста.



Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! “, написа полицайката.

За Симона Радева се знае, че работи в Първо РПУ в София и най-вероятно е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала и полицейски атрибути.



Майката обаче не разяснява нищо по въпроса, че щерка й наподобява скандално с джуките си, напълнени с хиалурон, силиконовите усъвършенствания в бюста, големите татуировки по тялото си, дългите нокти вид " граблива птица " и " пипнати " вежди. И на работа, и в цивилния живот, " служител на реда Радева " върви със мощно изрязани потничета, прилепнали по дупето си цветни дънки, ефирни роклички- " гъзовейки " и дизайнерски чехли.

През 2020-а кифлата в униформа е тунинговала джуки и бюст при доктор Стефан Марковски, сподели
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР