Категорично възразяваме срещу намесването на името на „ЛУКОЙЛ-България” ЕООД в

...
Категорично възразяваме срещу намесването на името на „ЛУКОЙЛ-България” ЕООД в
Коментари Харесай

Лукойл: Да не ни намесват в междупартийни скандали


Категорично възразяваме против намесването на името на „ ЛУКОЙЛ-България” ЕООД в междупартийни разпри и кавги. Това оповестява пресслужбата на „ Лукойл България” ЕООД във връзка изказванията на Цвета Караянчева, зам.-председател на Народното събрание.

„ Благотворителната и спонсорска активност на Дружеството е транспарантна и отразена във финансовите му доклади, огромна и чудесно известна на българската общност. Тя е напълно насочена към поддръжка на българския спорт, просвета и обучение – тези области, които способстват за построяването на мощни и хармонични персони и положителна социална среда. Политиката не е била, не е и няма по какъв начин да бъде измежду тези области.
Отправянето на голословни подмятания за каквито и да било връзки сред Компанията и някоя политическа партия, изключително от страна на заместник-председател на българския Парламент, е неприемливо и неприлично. Кадровата политика на „ ЛУКОЙЛ-България” е неин вътрешен въпрос, който няма никакво отношение към свадите , съпътстващи българския политически живот”, декларират от „ Лукойл”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР