Категорично възразявам и смятам, че е недопустимо от партийната централа

...
Категорично възразявам и смятам, че е недопустимо от партийната централа
Коментари Харесай

Кметът на Разлог: Недопустимо е БСП да политизира решаването на проблеми на хората!

Категорично правя възражение и считам, че е неприемливо от партийната централа на Българска социалистическа партия да вършат следващ опит за разделяне на обществото. Имам поради изказванието им, че държавното управление е отпуснало финансови средства на разнообразни общини в разнообразни краища на страната с предизборна цел.

За образец давам нашата община – половината от отпуснатите пари ще бъдат изхарчени за ремонт на улици в село Баня, където актуалният кмет е номиниран от Българска социалистическа партия. Това сподели особено за „ Стандарт " кметът на Разлог – инж. Красимир Герчев.

Според него не трябва и е обидно да се разделят хората на каквито и да е признаци. Градоначалникът е уверен, че най-логично е парите от преизпълнението на приходната част да се върнат при хората и да се решат инфраструктурни и други проблеми с тях.

„ Адмирирам за решението премиера и държавното управление, тъй като единствено по този начин жителите ще усетят изгодата от по-добрата събираемост на приходите – като се изпълнят значими планове във всички точки на страната ", добави кметът Герчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР