„Категорично трябваше да има по-голяма публичност и по-голям дебат около

...
„Категорично трябваше да има по-голяма публичност и по-голям дебат около
Коментари Харесай

Проф. Галунов: Много по-рано трябваше да е ясно името на премиера

„ Категорично трябваше да има по-голяма гласност и по-голям спор към името на бъдещия министър председател на страната и състава на кабинета. Прекаленото безмълвие постоянно води до съмнение, а българският политически живот постоянно е страдал от липса на задоволителна гласност “, изясни той.

„ Ние имаме потребност от повече народна власт и повече гласност – хората го желаят и това е тяхно право. А договарянията за държавното управление също забуксуваха и каквото и да се предложи в Народното събрание оттук нататък, даже да се одобри кабинетът, то ще бъде формирано в изискванията на съмнение сред политическите сили. Прекалено се подчертава върху политики, а не се приказва за имена, които ще ги извършват и мисля, че и тук се преигра “, съобщи още проф. Галунов.

По думите му връзките са се изострили през вчерашния ден в Народното събрание, още веднъж във връзка съответни имена и съответни постове:

„ Прекалено огромна е тази коалиция, по този начин я назовавам, тъй като тя на процедура ще бъде такава - без значение дали ще етикетираме кабинета като експертен, програмен. А всяка коалиция в нашия политически живот е била проблематична. Този кабинет като парламентарна поддръжка ще бъде съдружен, даже съставът му да е образуван една партия “, сподели още политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР