Категорично се противопоставяме на опитите да бъде компрометирано името на

...
Категорично се противопоставяме на опитите да бъде компрометирано името на
Коментари Харесай

БСП: Огромна лъжа за наш министър, не вярвайте

Категорично се противопоставяме на опитите да бъде компрометирано името на Иван Иванов, номиниран за министър на земеделието. Изнесената информация не е вярна, декларират от Българска социалистическа партия.

Иван Иванов в никакъв случай не е бил шеф на клон на цитираната формация. В посоченото в изявленията време е бил студент в СУ " Свети Климент Охридски ". За да се устоя като студент е продавал застраховки, само че това по никакъв метод не го свързва с ръководство във компания " Секюрити Иншурънс Къмпани " или връзки с проведена престъпност. През годините се е потвърдил като извънредно почтен и безкористен човек.

Заради непримиримите му позиции против корумпираното ръководство на ГЕРБ нееднократно са правени опити да бъде притискан и сплашван посредством инспекции на Министерство на вътрешните работи, ДАНС, Национална агенция за приходите, като нито една от тях не откри каквито и да било нередности.

Иван Иванов в продължение на 8 години е член и заместник-председател на комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание. В комисията по европейски въпроси и европейските фондове е от 2013 година Притежава нужната експертиза за надзор на средствата по оперативни стратегии в това число в Министерство на земеделието и Държавен фонд " Земеделие ".

Зад офанзивите към Иван Иванов съзираме скрити ползи, искащи да запазят статуквото, обвързвано с ограбването на държавни и европейски запаси ".
Свързани вести Българска социалистическа партия се отхвърли от Бурджев, стяга нов поземлен министър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР